Recensies van Phaléne-houders!

Mensen die in het verleden/heden een hamstertje bij Hamstery Phaléne hebben gehaald, hebben op deze pagina verschillende ervaringen staan die ze persoonlijk hebben geschreven. Mocht je eerst willen lezen hoe mensen het houden van een Phaléne uk of pensioendier ervaren, ben je vrij om hier lekker eens door heen te scrollen!


Mensen met ukjes:

Diana met Benny! (B1 Nestje)

Benny is een ontzettende lieve en ondernemende hamster en hij is super lief. Ik kan iedereen aanbevelen om een hamster bij jou aan te schaffen. Hij was handtam en met wat geduld is het een ontzettende lieve, rustige hamster. Natuurlijk heb je wel geduld nodig om hem te laten wennen. Mijn ervaring met Chantal is dat ze hart heeft voor haar dieren. Ze heeft heel veel uitleg gegeven over hoe je het beste met je hamster kan omgaan. Benny had een directe aanpak nodig. We kunnen hem gewoon wakker maken zonder dat hij bang wordt. We zijn goed voorgelicht en hebben ook een boekje meegekregen over hoe om te gaan met de nieuwe hamster. Chantal heeft ons goed voorgelicht over hoe we met hem moesten omgaan. Ze heeft een stamkaart meegegeven met informatie over Benny. Ik kan haar hamstery ook bij iedereen aanbevelen. Ze doet haar uiterste best om je goed voor te bereiden. Ze doet haar uiterste best om alles zo goed mogelijk te doen, ook voor de hamsters die verhuisd zijn naar een nieuwe eigenaar. Dat vind ik zelf heel erg fijn. Chantal heeft hart voor haar dieren. Ik ben heel blij dat ik bij haar een hamster heb aangeschaft!

~ Diana en Benny


Petra met Bink! (B1 nestje)

Ik ben heel blij dat ik Chantal heb leren kennen en van haar een hamster mocht kopen. Bink, zo heet hij, is een hele leuke hamster met een ontzettend lief karakter. Of ik hem wakker maak in z’n slaap, of wanneer ik hem ook oppak, hij heeft nog nooit ook maar geprobeerd te bijten. Hij is gelijk vrolijk en altijd in voor een lekker “snoepje”. Ik haal hem vanaf het begin minimaal 1 keer per dag uit z’n kooi, hij was al handtam toen ik hem kreeg, maar is nu ook echt helemaal aan mij gewend. Ik ben superblij met hem!

Chantal gaat heel rustig en op een leuke manier om met beesten. Ze heeft de hamsters veel in handen, wat je duidelijk merkt als je een jonge hamster van haar krijgt!

~ Petra en Bink


Dave met Biyoux! (B1 nestje)

Nu een weekie dit binkie in huis en ben er superblij mee! Erg zachtaardig karakter en nieuwsgierig van aard. Nog voorzichtig op sommige momenten maar zodra hij weet dat ik het ben, is er niks aan de hand en komt hij even kijken en kan ik hem gewoon rustig oppakken. Erg tevreden met deze zwarte knapperd! Voor de rest ook heel tevreden met de hulp die ik van Chantal krijg. Ze staat altijd voor je klaar en werkt met liefde aan haar hobby! Hamsters komen op de eerste plaats bij haar en ze beschikt over veel kennis, echt een aanrader!

~ Dave met Biyoux


Ula met Eloy (E1 nestje)

Als jullie nog een hamster zoeken, dan ben je bij Chantal op goed adres. Ik heb een mannetje van haar overgenomen. Een beestje met een nieuwsgierig karakter. Af en toe nog een beetje voorzichtig, maar hij laat zich gewoon oppakken.
Voor de rest staat Chantal altijd voor je klaar en ze beschikt over veel kennis, echt een aanrader!

~ Ula met Eloy


Mensen met pensioendieren:

Roos met Brianna!

Sinds 29 december ben ik het trotse baasje van Brianna. Ze is bij mij heerlijk met pensioen nadat ze een paar prachtige baby’s op de wereld heeft mogen zetten bij Hamstery Phaléne. Ik had het met haar niet beter kunnen treffen! Het is echt de rustigste hamster die ik ooit gehad heb. Vanaf dag 1 al nieuwsgierig en makkelijk op te pakken. Het is echt een ontzettende knuffel. Was gelijk al aan deze knappe dame te zien dat ze het altijd goed heeft gehad bij Chantal. Zo mooi en zo sociaal heb je ze zelden. Het was een eindje rijden maar dat was het zeker waard! Heel fijn dat er echt tijd wordt gestoken in het welzijn van de beestjes, en dat er echt aandacht aan besteed word dat ze stuk voor stuk goed terecht komen. Al met al een super goede ervaring met Hamstery Phaléne, zeker een aanrader!

~ Roos met Brianna


Natasja (en haar gezin) met Isabel!

Wij hebben eind september 2018 een super lieve hamster, Isabel, opgehaald bij Chantal van hamstery Phaléne. Isabel was al een half jaar en mocht weg omdat ze niet meer gedekt wilde worden, ze werd omschreven als een super lieve hamster; nou daar is niets teveel over gezegd! Ze is de liefste hamster die wij ooit hebben gehad! Super tam, lief en knuffelig, zelfs geduldig met onze soms wat drukke jongste zoontje. Wij zijn heel blij met haar en ook zeker met alle goede adviezen die we hebben gekregen van Chantal. Zij heeft duidelijk veel kennis en geeft ook goede adviezen, ze is ook heel duidelijk in dat ze het belangrijk vindt dat de hamster goed terecht komt, wat alleen maar heel goed is! Ik raad haar hamstery absoluut aan als je op zoek bent naar een lieve, goed verzorgde, tamme hamster, wij genieten elke dag van onze lieverd, en als wij ooit weer een hamster willen, (wat ik hoop dat voorlopig niet aan de orde is) dan gaan wij zeker weer terug!

~ Natasja en Isabel

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: