Achter de naam

Mijn naam is Chantal Prins, ik ben twintig jaar en geboren en wonende in Zaanstad. Ik was nog jong(er) toen ik mijn eerste hamster kocht en heb sindsdien enorm veel dieren gehad en veel meegemaakt op het gebied van hamsters. Nu ik serieus aan het fokken ben wil ik ook een goed voorbeeld zijn voor anderen.


Wat doe ik naast de hamstery?

Inmiddels heb ik mijn vmbo-tl succesvol afgerond en doe ik de opleiding mediaredactiemedewerker aan het Mediacollege. Ik hoop hierna door te stromen in de schrijversvakken.

Naast het hobbymatig houden en fokken van hamsters schrijf ik graag verhalen en blogs, zo hoop ik binnenkort mijn eerste hamsterboek in eigen beheer uit geven. Voor de hamstery maar ook op ander gebied fotografeer ik graag met mijn spiegelreflexcamera! Daarnaast ben ik paardenliefhebster en eigenaresse van een mooie Engels Volbloed ruin Nobli. Hamsters zijn dus niet mijn enige (uit de hand gelopen) hobby.

Thuis lopen er nog een Friese Stabij, twee huis-tuin-keuken-katten, een paard en een duo Campbelli dwerghamsters, naast de Syrische hamsters.

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: