Welkom bij Hamstery Phaléne!

Leuk dat je even een kijkje komt nemen op de website van de Hamstery.

Hamstery Phaléne is een hobbyfokkerij voor Syrische hamsters. Phaléne is Frans voor nachtvlinder, een erg toepasselijke en mooie naam die ik mijn hamsters graag meegeef. Er wordt vooral gefokt op langhaar (en misschien rex) en dan de kleurslagen effen, dominant spot (polywhite) en in de toekomst hopelijk schildpad (uiteindelijk driekleur dove!). Ervaring opdoen lijkt me het beste middel, samen met luisteren naar grotere fokkers.

Houd je ons op de hoogte van de vorderingen?

Jazeker! Op de Facebookpagina worden regelmatig updates gegeven, ook op de pagina van de hamsterkamer en in blogs bespreek ik de vorderingen van de kamer en eventueel het zoeken van fokgeschikte hamsters! Ik vind het belangrijk dat ik een voorbeeld ben voor mijn ‘klanten’ als fokker. Daarom heb ik niks te verbergen en durf ik te laten zien waar de hamsters zich in bevinden en welke behoeftes allemaal worden volbracht.

Waar kan ik wat vinden?

Voor informatie over Syrische hamsters, de huisvesting, verzorging, enzovoorts, kun je terecht onder het kopje ‘Aanschaf’.
Om meer over mij te weten te komen, mijn motivatie en mijn fokbeleid kun je bij het kopje ‘Over mij’ terecht.
Onder ‘Blogs’ kan je informatieve blogs, verslagen en columns vinden die te maken hebben met hamsters.
Onder het kopje ‘de Hamsterkamer’ kun je een kijkje nemen in de hamsterkamer, en laat ik je kennis maken met de schattige neuzen die misschien wel ouderdieren van jouw hamster worden!
Op de pagina ‘Te reserveren’ kun je kijken of er jongen beschikbaar zijn, en of er eventueel oudere dieren als knuffeldieren op pensioen gaan/mogen.

Voor vragen kun je contact opzoeken via een van de opgegeven mogelijkheden op de ‘Contact’ pagina. Ook ben ik bereikbaar via de pagina op Facebook.

 

 

WordPress.com.

Omhoog ↑