Welkom bij Hamstery Phaléne!

Nestjes in de hamstery:

mlp_cover44366432_672671576452559_439424580864442368_o

Leuk dat je even een kijkje komt nemen op de website van de Hamstery.

Hamstery Phaléne is een hobbyfokkerij voor Syrische hamsters. Phaléne is Frans voor nachtvlinder, een erg toepasselijke en mooie naam die ik mijn hamsters graag meegeef. Er wordt vooral gefokt op langhaar. Af en toe heeft de hamstery ook korthaar satijn, maar hier wordt niet op gelet. Momenteel focust de hamstery zich op dove (driekleur), honing en blond. De aftekeningen die hier bij komen zijn voor de driekleur lijn met witband en dominant spot. Dankzij de combinatie tussen recessieve en dominant genen kan er afhankelijk van de combinatie dus aardig wat uit rollen. Wij selecteren dieren die goed op elkaar en op mijn lijn aansluiten, maar dat betekent niet dat elk nest dezelfde kleuren heeft, wat meestal erg leuk is voor mensen die een huisdiertje zoeken!

Houd je ons op de hoogte van de vorderingen?

Jazeker! Op de Facebookpagina worden regelmatig updates gegeven, ook op de pagina op Instagram kan je ons volgen! Ik vind het belangrijk dat ik een voorbeeld ben voor mijn ‘volgers’ als fokker. Daarom heb ik niks te verbergen en durf ik te laten zien waar de hamsters zich in bevinden en welke behoeftes allemaal worden volbracht.

Bij elk nestje wordt er een groepsapp op Whatsapp aangemaakt. Het is erg gezellig om met toekomstige adoptanten te kletsen en foto’s en vragen te ontvangen. Ook stuur ik bijna dagelijks foto’s en video’s die normaliter de social media niet halen.

Waar kan ik wat vinden?

Voor informatie over Syrische hamsters, de huisvesting, verzorging, enzovoorts, kun je terecht onder het kopje ‘Aanschaf‘.
Om meer over mij te weten te komen, mijn motivatie en mijn fokbeleid kun je bij het kopje ‘Over mij‘ en ‘Fokbeleid‘ terecht!
Als je op de omslagfoto klikt kom je op de blog voorpagina en kan je informatieve blogs, verslagen en columns vinden die te maken hebben met hamsters.
Onder het kopje ‘de Hamsterkamer‘ kun je een kijkje nemen in de hamsterkamer, en laat ik je kennis maken met de schattige neuzen die misschien wel ouderdieren van jouw hamster worden!
Op de pagina ‘Te reserveren‘ kun je kijken of er jongen beschikbaar zijn of oudere dieren. Onder ‘Nesten en planning‘ vind je veel meer actuele informatie over de planning.

Voor vragen kun je contact opzoeken via een van de opgegeven mogelijkheden op de ‘Contact’ pagina. Ook ben ik bereikbaar via de pagina op Facebook.

 

 

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: