De vrouwen/females

Hieronder staan de vrouwen van de hamstery


Phalene’s Beaudine – Chocolade dominant spot schildpad polywite langhaar

Beau is een stoere dame uit het B1 nestje die met haar vlekjes menig hart weet te veroveren. Eenmaal ergens aan gewend is ze onwijs relaxed en lief, echt een leuk dametje. Tijdens de voerronde komt ze gelijk aanrennen en klimt mijn arm op, ook als ik bijvoorbeeld foto’s maak!


Purgatory’s Burgundy – Dove langhaar satijn

Burgundy is een prachtige, actieve dame. In eerste instantie dacht ik dat ik nog tam-maak-werk aan haar had, maar eenmaal settled in de hamsterkamer kwam ze als eerste naar me toe gerend tijdens de voerronde! Burgundy is nog niet volgroeid en mag eerst enkele maanden vetjes kweken. Bur weegt zo’n 250 gram en wordt ergens deze dagen hopelijk gedekt.


Phaléne’s Camille – Dove langhaar

Deze dame komt uit het C1 nestje en is vreselijk lief en mollig. Ze heeft een mooi koppie en is erg groot. Ze is een goeie aanwinst voor de hamstery. Camille weegt op acht weken zo’n 140 gram en ik verwacht dat ze nog behoorlijk zal uitzwaren. Zij zal eerst nog stevig mogen groeien.


Phaléne’s Dear Dalia – Dove schildpad korthaar

Dalia is een jonge dame uit het D1 nestje. Erg nieuwsgierig en heeft een prachtig vlekken patroon. Zij is nog hartstikke jong en zal nog zo’n drie maanden mogen groeien!

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: