De mannen/males

Hieronder staan de mannen van de hamstery:


Phaléne’s Idrissi – Oranje langhaar

Een onwijs lief en knuffelig mannetje dat absoluut niet bang is aangelegd. Hij woont bij een vriendin en is dus alles gewend dat een ‘normale’ hamster ook gewend is! Ik ben helemaal verliefd op dit kereltje geworden en heb hoge verwachtingen van hem voor de fokkerij.

Geb.: 22-10-2019


Phaléne’s Thunderbird – Zilverhoning langhaar

Een prachtig mannetje, met een super actief en nieuwsgierig karakter. Hij is nog een jong beestje en ik ben erg benieuwd hoe hij uitgroeit. Deze kleur heb ik niet eerder in de hamstery gehad, maar ik ben behoorlijk verliefd op hem geworden!

Geb.: 15-05-2020


Alba’s Ozofluffy – Honing langhaar

 

Ozofluffy is een verlegen en actief mannetje. Hij dankt zijn naam aan zijn vacht. Fluffy begint langzaamaan uit zijn schulpt te kruipen en wordt steeds makkelijker met mensen. Hij komt altijd direct bij je kijken.

Geb.: 14-02-2020


Eevee’s Valentijn – Blond korthaar

Valentijn is een echte hartendief. Super tam en vriendelijk. Zijn temperament is top en ook zeer welkom in de lijn! Hij zal uiteraard voor de blond lijn worden ingezet!

Geb.: 25-02-2020


Phaléne’s Ristretto – Goud witband korthaar

Ristretto is een man die vanuit het Koffie nestje naar mijn zusje is verhuisd. De verwachting is dat we hem graag zullen inzetten als hij mooi uitgroeit. Hij is onwijs rustig en knuffelig, een super karakter.

Geb.: 25-02-2020


Patches Sammie – Chocolade witband langhaar

Sammie (of Sammy) is een ouder mannetje, die sinds kort bij ons is ingetrokken. Hij is geboren bij Hamstery Patches en daarna nog verhuisd naar Alba’s Knagertjes. Hij is ook eerder vader geworden en ik hoop dan ook dat de poging met Vanilla Blend lukt. Sammie is nog erg actief en vriendelijk.

Geb.: 18-02-2019


BBeauty’s Uracio – Heterozygoot zilvergrijs korthaar

Uracio is een een actief, vriendelijk ventje en pas bij ons in de hamstery gekomen. Vanaf dag één al druk aan het graven en komt direct naar je toe voor aandacht. Ik verwacht dat Uracio best wel flink zal worden.

Geb.: 27-04-2020

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: