De mannen/males

Hieronder staan de mannen van de hamstery:


Phaléne’s Idrissi – Oranje langhaar

Een onwijs lief en knuffelig mannetje dat absoluut niet bang is aangelegd. Ik ben helemaal verliefd op dit kereltje geworden en heb hoge verwachtingen van hem voor de toekomst.

Geb.: 22-10-2019


Phaléne’s Iejoor – Honing langhaar

Een lief kereltje, het broertje van Idrissi, Leeft bij een gezinnetje en komt eventueel in de toekomst eens hier logeren. Hij groeit mooi, is ook heel erg nieuwsgierig en mak. Bij zijn gezinnetje ook wel bekend als ‘Honing’. Iejoor heeft op een plaatselijke keuring een super mooie score gehaald.

Geb.: 22-10-2019


Doux Amours Romereo – Dove langhaar

Romereo is een ouder mannetje die afgelopen december bij ons is komen wonen. Hij heeft een prachtige bouw en vacht, en een super relaxed en knuffelig karakter. Romereo blijft bij ons tot zijn dood.


Tukkertjes Wopke – Zwart witband rex korthaar

 

Wopke is een klein, verlegen maar actief mannetje. Hij onderneemt veel en is verknocht aan zijn loopwiel. Deze knappe kerel is erg gezellig en zal rond de zomer of begin herfst worden ingezet voor de dove lijn.

Geb.: 21-11-2019


Patches Mister – Homozygoot zilvergrijs langhaar

Mister (steal your girl) is een prachtig mannetje, geboren in november bij hamstery Patches. Mister mag nog eventjes doorgroeien en is een súper aanwinst voor mijn blond roodoog/zilvergrijs lijn! Mister is de grootste knuffelbeer en komt graag bij je maffen.

Geb.: 16-10-2019

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: