De mannen/males

Hieronder staan de mannen van de hamstery:


Phaléne’s Thunderbird – Zilverhoning langhaar

Een prachtig mannetje, met een super actief en nieuwsgierig karakter. Hij is nog een jong beestje en ik ben erg benieuwd hoe hij uitgroeit. Deze kleur heb ik niet eerder in de hamstery gehad, maar ik ben behoorlijk verliefd op hem geworden!

Geb.: 15-05-2020


Alba’s Ozofluffy – Honing langhaar

Ozofluffy is een verlegen en actief mannetje. Hij dankt zijn naam aan zijn vacht. Fluffy is een drukke en vriendelijke jongen die stiekem dingen nog best spannend kan vinden! Inmiddels wordt hij zo groot en zwaar, dat de bijnaam Big Fluff hem staat!

Geb.: 14-02-2020


Bbeauty’s Yavin – Heterozygoot zilvergrijs dominant spot korthaar

Yavin, of noem hem spot, is een zachtaardig en actief mannetje. Hij zal, na zeker een jaar geen vlekjes te hebben gehad, de dominant spot voortzetten in de lijn. Eerst nog even flink groeien!

Geb.: 08-07-2020


Phaléne’s Ristretto – Goud witband korthaar

Ristretto is een man die vanuit het Koffie nestje naar mijn zusje is verhuisd. Deze kerel zou eventueel nog vader kunnen worden binnen de hamstery, als dat mooi uitkomt. Verder is Ristretto gewoon een écht huisdierhamstertje, maar wel een hele mooie! Hij is onwijs rustig en knuffelig, een super karakter.

Geb.: 25-02-2020


BBeauty’s Uracio – Heterozygoot zilvergrijs korthaar

Uracio is een een actief, vriendelijk ventje en pas bij ons in de hamstery gekomen. Vanaf dag één al druk aan het graven en komt direct naar je toe voor aandacht. Hij heeft een lieve blik die menig harten doet smelten!

Geb.: 27-04-2020


Doux Amour’s Oviston – Zwart korthaar

Oviston is een opaatje welke nog eenmaal zijn mooie genen mag doorgeven! Hij is ontzettend vriendelijk en voor zo’n oude kerel ook behoorlijk actief en in goede conditie. Ik ben erg benieuwd naar zijn nestje!

Geb.: 13-10-2018

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: