De mannen/males

Hieronder staan de mannen van de hamstery:


BBeauty’s Zorero – Geel korthaar satijn 

Zorero is een hele makke, jonge man van Hamstery BBeauty. Hij zal worden ingezet voor de zwartbasis/geel lijn! Door zijn satijn beharing glimt hij prachtig en steelt hij iedereens hart! Hij zal nog zeker tot januari of februari mogen doorgroeien tot hij wordt ingezet.

Geb.: 28-07-2019


Alba’s Hermes – Dove korthaar

Deze ontzettend lieve kerel komt net als Edis bij Alba’s Knagertjes vandaan. Hij is onwijs rustig, vindt alles best en is dol op een knuffel. Hij heeft een mooie volle vacht en onwijs grote satellietschotels (oren).

Geb.: 19-08-2019


Phaléne’s Idrissi – Oranje langhaar

Een onwijs lief en knuffelig mannetje dat absoluut niet bang is aangelegd. Ik ben helemaal verliefd op dit kereltje geworden en heb hoge verwachtingen van hem voor de toekomst.

Geb.: 22-10-2019


Phaléne’s Iejoor – Honing langhaar

Een lief kereltje, het broertje van Idrissi, zal leven bij een gezinnetje en eventueel in de toekomst eens hier logeren. Hij groeit mooi, is ook heel erg nieuwsgierig en mak. Bij zijn gezinnetje ook wel bekend als ‘Honing’.

Geb.: 22-10-2019


Phaléne’s Illias – Honeyblack langhaar

Illias is een flinke jongen met een heerlijk karakter. Ook Illias woont onder afspraak bij een gezinnetje en ziet een mogelijke toekomst als dekman in de hamstery! Illias is omgedoopt naar Ed(je) en mag nu eerst nog heerlijk groeien!

Geb.: 22-10-2019


Doux Amours Romereo – Dove langhaar

Romereo is een ouder mannetje die afgelopen december bij ons is komen wonen. Hij heeft een prachtige bouw en vacht, en een super relaxed en knuffelig karakter. Romereo blijft bij ons tot zijn dood.

 

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: